Tapahtumiin ilmoittaudutaan joko salilla olevaan listaan tai seuran sähköpostiin ellei muuta mainita.

Lisää tapahtumia löydät Suomen Taidon sivuilta.

Murskausleiri 2017
30.9. Vantaa

Helsingin Taido järjestää murskausleirin lauantaina 30.9.2017 yhdessä Vantaan Taidon kanssa. Leiri alkaa kello 10 ja lopettus on viimeistään kolmen aikaan. Pääopettajana on Congi Thu 4.dan. Aiheina ovat mm. Jin-Sei-no hokein bunkait murskauksessa ja voiman tuotto tekniikoissa. Osallistumismaksu on korkeintaan 20 euro, joka maksetaan paikan päällä. Maksulla katetaan tarvikkeet ja leirin muut järjestelykulut.

Ilmoittautuminen

Lajikokeilu
6.10. Jpää

Perjantaina 6.10. seuramme jäsenillä on mahdollisuus päästä kokeilemaan judoa klo 17.30 - 19 Piirosella judoseura Akagin ohjauksessa! Alustavasti pääsemme testaamaan mm. heittoja ja hallintaotteita matossa (sidonnat, kuristukset, käsilukot). Kaikki mukaan kokeilemaan!

Yliopiston Taidon jissen -treenipäivä
7.10. Helsinki

Haluaisitko tulevaisuudessa kilpailla jissenissä tai oletko jo ehkä kilpaillut, mutta haluat parantaa ottelutaitojasi. Onko sinulla pelkoja otteluun liittyen tai tuntuuko ottelu muuten vaan hankalalta. Jos vastasit kyllä, treenipäivä on sinulle! Treenipäivän vetävät Katja ja Jasser Anoschkin. Ilmoittaudu mukaan os.katja.anoschkin@gmail.com Kerro ilmoittautuessasi, Nimi, sähköpostiosoite, vyöarvosi (min 6kyu) ja ikäsi (+16v.) ja seurasi.

Vantaan Taidon syysleiri
15.10. Vantaa

Leirin ensimmäisessä osiossa käydään Jinsei no hokei -liikesarja perusteellisest läpi. Toisessa osiossa syvennytään liikesarjan soveltamiseen go no sen -strategiaa käyttäen eli hyökäten välittömäst vastustajan hyökkäyksen jälkeen. Viimeisessä osiossa käydään tekniikoiden voimantuoton periaatteet läpi erilaisia harjoitteita käyttäen.

Ilmoittautuminen

Kumaleiri (15v. juhlaleiri)
2.12. Nummela

Lisätietoja myöhemmin

Sähköposti-ilmoissa pitää kertoa kaikki tarvittavat tiedot ( nimi, ikä, vyöarvo, mahdolliset sairaudet tai muut harjoitteluun vaikuttavat seikat, joskus ruokailuun ja majoitukseen liittyviä seikkoja jne.), joten lue kutsu huolellisesti ennen ilmoittautumista. Yleensä seura tukee tapahtumiin osallistumista, joten osallistumismaksusta saa alennusta. Seura maksaa kaikkien osallistujien maksut yhdellä kerralla ja laskuttaa osallistujilta jälkikäteen sopivan summan. Kannattaa kysyä, jos on epäselvää - treenien vetäjät ja seuran hallitus auttavat mielellään.