Tapahtumiin ilmoittaudutaan joko salilla olevaan listaan tai seuran sähköpostiin ellei muuta mainita.

Lisää tapahtumia löydät Suomen Taidon sivuilta.

Kauden päättäjäiset
27.5. PompIt

Kauden huipentumaksi seura vie jäsenensä Keravalle lasten liikuntakeskus PompITiin pomppimaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Yhteiskuljetus Keravalle lähtee Kyrölän koululta klo 10.20 ja paluu samaan paikkaan on noin klo 13.00.

Suuri budoleiri 9.-11.6.2017
Varalan Urheiluopisto

Suuri Budoleiri on tarkoitettu 8-14 -vuotiaille kamp-pailulajien harrastajille. Junnut pääsevät omien taidoharjoitusten lisäksi kokeilemaan leirin muitakin lajeja (aikidoa taekwondoa ja itf takewon-doa).
Ilmoittautuminen vuoden 2017 leirille avautuu 1.4.2017 osoitteessa: https://budoleiri.sporttisaitti.com/ Ilmoittautuminen päättyy 22.5.2017.

Lisätietoja

Miesten ja naisten joukkueottelujen SM-kilpailut
8.7. Tampere

Dantai jissenin SM-ottelut järjestetään erillisenä kilpailuna Tampereella pidettävän SM-viikon yhteydessä.
Ilmoittautuminen 4.6. mennessä

Kutsu

MM2017-tapahtuma
25.7.-30.7. Japani

MM-tapahtuma koostuu eri osa-alueista kuten seminaareista, mustien vöiden vyökokeista, tuomarikoulutuksesta, avoimista ystävyyskilpailuista sekä varsinaisista yksilö- ja joukkuelajien MM-kilpailuista.

Sähköposti-ilmoissa pitää kertoa kaikki tarvittavat tiedot ( nimi, ikä, vyöarvo, mahdolliset sairaudet tai muut harjoitteluun vaikuttavat seikat, joskus ruokailuun ja majoitukseen liittyviä seikkoja jne.), joten lue kutsu huolellisesti ennen ilmoittautumista. Yleensä seura tukee tapahtumiin osallistumista, joten osallistumismaksusta saa alennusta. Seura maksaa kaikkien osallistujien maksut yhdellä kerralla ja laskuttaa osallistujilta jälkikäteen sopivan summan. Kannattaa kysyä, jos on epäselvää - treenien vetäjät ja seuran hallitus auttavat mielellään.