Ajankohtaista

18.5.

Nyt meillä kaikilla on loistava ja konkreettinen mahdollisuus osallistua merkittävästi uusien tatamien hankintaan! Seuramme on tullut valituksi Järvenpään kaupungin talkookumppaniksi kesän viikonloppusiivouksiin ajalle 19.5. - 30.9. joista kaupunki maksaa seuralle korvauksen. Jaamme viikonloput Taitoluistelijoiden, Jäpsin ja Haukkojen kanssa. Seuramme viikonloput ovat: 9.-10.6. 7.-8.7. 4.-5.8. 1.-2.9. ja 29.-30.9.

Siivous tapahtuu lauantaisin ja sunnuntaisin klo 6-12 talkootyönä, eli mitä runsaammin meitä on mukana, sitä joutuisammin homma etenee. Siivottavana alueena on Kirjaston ympäristö, asemanmäki, kävelykatu Janne ja Rantapuisto. Kaupunki tarjoaa siivousvälineet, työhanskat ja huomioliivit sekä huolehtii perehdytyksestä. Olympiakomitean talkoovakuutus kattaa mahdolliset tapaturmat. Osallistujien on oltava vähintään 16-vuotiaita. Seura tarjoaa virvoketta siivouspäivinä.

Nyt katse kalenterita kohti ja varaamaan itselle sovivat ajankohdat. Ilmoitathan osallistumisesta alla olevan linkin kautta tai seuran sähköpostiin viimeistään viikkoa ennen siivouspäivää! Lisätietoja 050-5420014/Reija Ilmoittaudu tästä

Järvenpään Taidoseura loistaa Tähtiseurana