Kaipaatko kamppailu-urheilua, kehonhallintaa ja uusien haasteiden voittamista?

Taidon harrastaminen sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja aikaisempiin harrastuksiin katsomatta. Alkeiskurssit junioreille (7-12 vuotiaat Taido Kidsit) ja aikuisille (yli 12 vuotiaat) alkavat syksyisin. Harjoituksia on molemmille ryhmille kahdesti viikossa. Alkeiskurssi on nimensä mukaisesti alkeiskurssi. Saat olla rapakunnossa, eikä aikaisempaa kamppailu- tai urheilutaustaa oleteta löytyvän. Rohkeasti mukaan!

Mitä alkeiskurssilla opetellaan?

Alkeiskurssilla opetellan lajin perustekniikoita ja liikkumista, kehitetään peruskuntoa, koordinointikykyä sekä kehonhallintaa. Harjoittelu sisältää yleisiä fyysisiä ominaisuuksia kehittäviä harjoitteita (voima, nopeus, tasapaino, liikkuvuus). Juniorikurssilla keskitytään etupäässä kehonhallinnan ja liikkumisen harjoitteluun, mutta lajitekniikoitakin tehdään runsaasti.

Mitä varusteita alkeiskurssille tarvitaan?

Treeniasuksi sopii aluksi mukavat, löysät vaatteet, esim. verkkarit ja t-paita. Myös kokovalkoinen karatepuku sopii hyvin harrastuksen alkuaikoina. Varsinaisia taido-pukuja tilataan keskitetysti myöhemmin seuran kautta. Salilla harjoittelemme paljain jaloin eikä normaalitreeneissä tarvitse mitään suojia. Tataminkäyttäjän perussääntöihin kuuluu, että jalat ovat puhtaat, kynnet lyhyet ja pitkät hiukset pidetään kiinni. Korujen, kellojen ym. käyttö on kielletty.

Mitä alkeiskurssi kustantaa?

Kurssimaksu on tällä hetkellä 90 euroa (saman perheen seuraavat jäsenet á 80 €) ja sen lisäksi tarvitaan tapaturmavakuutuksen sisältävä taido-lisenssi. Lisenssistä saat lisätietoja Suomen Taidon sivuilta.

Harjoitteluajat?

Voit tarkistaa voimassaolevat harjoitteluajat nettisivuilta kohdasta Harjoittelu.

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Mikäli kiinnostuit, mutta haluaisit päästä vielä näkemään lajia ja saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin, olet tervetullut kurssinäytöksiin, jotka järjestetään ennen alkeiskurssien alkua. Alkeiskurssille voi ilmoittautua kurssinäytöksessä, alkeiskurssitreeneissä, nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai ottamalla rohkeasti yhteyttä esim. sähköpostilla info[ät]taidojarvenpaa.fi tai puhelimitse 040 5660742 (Jukka).Alkeiskurssille ehtii mainiosti mukaan ensimmäisen parin viikon ajan.

Tervetuloa mukaan toimintaan!